Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bakočević najavio: Bugara ću ugasiti kao poker aparat! (VIDEO) | Fight Site

Bakočević najavio: Bugara ću ugasiti kao poker aparat! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.04.2018 11:55h Autor:

Vaso Bakočević (Facebook)

Vaso Bakočević će biti najveća zvijezda Megdan FC 3 priredbe, koju ćemo idućeg četvrtka pratiti iz Novog Sada u Srbiji. “Psihopatu” čeka Bugarin Jivko Stoimenov, isti ona protivnik s kojim se već trebao susresti na prošlom izdanju Megdana. Tada se ozljeda najboljeg crnogorskog MMA borca ispriječila da se taj dugo iščekivani dvoboj i realizira.

Bakočević je sada potpuno spreman i najavljuje razotkrivanje jednog od najpotentnijih mladih bugarskih boraca.

“Pripreme su odrađene, imam još sedam i pol kilogama za skinuti, no to je odlično. To je neka standardna kilaža s kojom ulazim uvijek u ‘fight week’. Nekada i više imam za skinuti. Osjećam se odlično, nemam problema s ozljedama. Od posljednje ozljede sam se oporavio, već sam odradio dva meča u međuvremenu. Sljedećeg tjedna ćete vidjeti razotkrivanje Živkovog napuhanog ‘scorea'”, izjavio je Bakočevič u video intervjuu za MMA Novosti.

Upitan kako će meč završiti i kako on prognozira da će se odvijati stvari u borilištu, Bakočević odgovara:

“Mislim  da će iskreno ovo biti lagan meč za mene. Neću previše lajati i srati. Relano gledano, znaš kakve su šanse da me taj tip pobijedi? Ni u ludilu. Taj scor koji je napuhao od 7-1, to su uglavnom bile kese i kante. Tako da ću ga razotkriti sljedeći tjedan. Kada uđemo u ring sljedeći četvrtak, ugasit ću ga kao poker aparat.”

Čitav intervju pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI