Bakočević: Da sam igrao pametnije imao bih sada 50-0, nakon Koreshkova želim onog mršavca “Venom” Pagea! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.07.2018 19:06h Autor:

Vaso Bakočević (Facebook)

“Volio bih se boriti protiv tog mršavog jebača majke!”, odgovorio je Vaso Bakočević koji se ovih dana na Tajlandu sprema za svoj debi u Bellatoru na pitanje o meču protiv jedne od najvećih zvijezda te promocije – Michaela “Venom” Pagea.

Popularnog “Pshihopatu” u prvom meču za promociju Scotta Cokera čeka bivši prvak Andrey Koreshkov. Upravo zato je Crnogorac odlučio odraditi nikad bolje pripreme pa je odlučio otputovati na Tajland gdje brusi formu.

U intervjuu za Kumite Radio s John Hyon Koom, Bakočević je očekivano bio eksplicitan. Ipak je priznao da je Britanac izuzetno kvalitetan borac.

“Ali da, brutalan je, vrlo je dobar. Ali su također svi njegovi dosadašnji protivnici bili sranje. Pogledajte samo protivnike s kojima se Andrey borio. I zato bih se volio boriti protiv Michaela Pagea.”

Bakočević je ipak ostao realan u svojim očekivanjima za drugog protivnika u Bellatoru.

“Pričekajmo ipak malo. Treba vidjeti što će se dogoditi”, dodao je Vaso.

Upitan koliko mu znači potpis za Bellator, Bakočević odgovara:

“To je za mene bilo ispunjenje sna. Nakon 51 profesionalnog meča sam napokon uspio. Uvijek sam razmišljao ili UFC ili Bellator, i sada sam tu.”

Za objavu slavnog repera 50 Centa, koji u posljednje vrijeme često promovira Bellator, a koja se tiče upravo njega i njegovog meča u Rimu, Bakočević odgovara da se također radi o ispunjenju sna.

“I to je ispunjenje mog sna. Nadam se da će doći gledati uživo. Jer bit će to vrlo zanimljiva borba, tako da će sigurno uživati, ako se pojavi.”

Voditelj je primjetio sedam pobjeda u nizu koliko je ubilježio Bakočević, a koje su mu donijele potpis za slavnu organizaciju. Doduše, “Psihopata” priznaje da protivnici nisu bili najviše klase.

“Mislim da mi je ovo najbolji niz u karijeri. Ali da, protivnici i nisu bili najbolji. Tako da to ne smatram nečim posebnim. Samo sam odigrao ovaj put malo pažljivije. Ako pogledate moje rezultate, borio sam se u četiri težinske kategorije. Da sam igrao pametnije, imao bih ‘score’ poput Floyda – 50:0. Tako da sam ovaj put odigrao pažljivo, imam sedam pobjeda u nizu i to mi je donijelo potpis za Bellator. Pametan potez očito”, odgovara iskreno Bakočević i zaključuje:

“Nadam se da ću ga nokautirati. Pokušat ću to učiniti. Ako ne uspijem, bit će to krvoproliće za obojicu. Nikada nisam bio nokautiran u glavu, samo u jetru.”

Čitav intervju pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI