Bajrović nakon sjajne pobjede u Beču: Očekivao sam čvršći meč, završilo je brzo…

Vijesti iz regije 02.05.2016 15:16h Autor:

Jasmin Bajrović(Facebook)

Jasmin Bajrović je prošlog vikenda upisao još jednu sjajnu pobjedu. Na Heroes Fight Night priredbi u Beču već u prvoj rundi nokautom je zaustavio Hekurana Avdylaja, opasnog Albanca s prebivalištem u Austriji. Velika podrška publike domaćem borcu nije omela Bajrovića koji je jednom dobro plasiranom rukom poslao Avdylaja na pod i tako se odlično nadovezao na nedavnu pobjedu protiv Manuela Sembere na FFC-u 23, također u Beču. U razgovoru za Fight Site Bajrović se osvrnuo na najnoviju pobjedu, ali nam je otkrio i kako želi revanš za poraz koji je doživio na FFC priredbi u Grčkoj početkom godine.

O meču

“Hekuran je iskusan borac, neporažen u zadnje tri godine, tako da sam u meč ušao s respektom, ali također sam bio i jako motiviran. Borba se zapravo nije ni stigla odviti. Ušli smo u par izmjena. Ja sam ring počeo kontrolirati već od samog početka. Približio sam ga uz užad i bacio sam udarac u tijelo koji je sjeo i ispuhao ga. Zatim je završio na podu, ali se nije uspio oporaviti.”

Nokaut je došao prirodno

“Vidio sam priliku jer sam ga gađao u glavu i on se počeo otvarati. Ja sam samo gađao rupe gdje je bio otkriven. Nikada ne ulazim u meč sa zacrtanim ciljem da moram ostvariti nokaut, ali udarac je sjeo na pravo mjesto u pravo vrijeme i to je to.”

Očekivao je više…

“Iskreno, očekivao sam tvrđu borbu. Publika je isto bila jako nabrijana i svi su tamo navijali za njega. Bilo je i dosta ljudi iz njegovog tima i imao je podršku cijele dvorane, tako da sam mislio da će biti stvarno dobar meč, ali eto, završio je puno prije nego što sam očekivao.”

Poraz od Dimitrisa Chiotisa na FFC-u 22 u Grčkoj

“Možda sam malo prepasivno ušao u taj meč. Dogodio se trenutak kad smo ušli u jednu izmjenu i u principu, obojica smo bacili ruku u isto vrijeme. Njegova ruke je sjela negdje iza mog uha. Udarac me dosta poljuljao i nisam se uspio oporaviti na vrijeme.”

“Vjerujem da su grčki borci bili nošeni publikom i činjenicom da nastupaju na domaćem terenu, ali mislim da su i možda bili malo pocijenjeni od strane naših ljudi. Zaista su se pokazali kao čvrsti borci. Na mene to ima suprotan učinak. Ja sam se samo još više nabrijao na meč. Chiotis je stvarno bio čvrst, ne umanjujem njegovu pobjedu, no volio bih se u budućnosti sastati ponovno s njim”

Budući planovi

“Ništa još nije potvrđeno, ali iz borbe sam izašao bez ozljeda i najvjerojatnije se vraćam u ring početkom šestog mjeseca.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI