Bajić predvodi odličnu K-1 priredbu u Splitu!

Vijesti iz regije 30.09.2012 16:28h Autor:

Zlatko Bajić

Split će idućeg mjeseca biti domaćin jedne vrlo atraktivne borilačke priredbe na kojoj će se u glavnom meču večeri Zlatko Bajić boriti za upražnjenu titulu Enfusion svjetskog prvaka do 80 kilograma.

"Ovo je prvi puta da imamo kompletan protivnički tim iz Nizozemske.Glavna borba večeri je između jednog od najboljih domaćih kickboksača Zlatka Bajića i Nizozemca sa Surinama Wendell Zaalmana za upražnjeni svjetski ENFUSION K-1 pojas do 80 kg. Veliki je to izazov za mladog Bajića jer je Zaalman izuzetno čvrst i agresivan borac koji borbu želi riješit u prvoj rundi. Zaalmana zovu Iron Buda jer mu je uzor Mike Tyson. Dosad je imao 23 profesionalne borbe -19 pobjeda, 3 poraza i 1 neriješen meč. Trenira u poznatom klubu Pancration iz Amsterdama, a trener mu je Ali Amrani koji za Zaalmana kaže da je veliki talent sa srcem za borbu.

"Naša velika nada Zlatko Bajić, kojeg za ovu borbu priprema trener iz OFC-a Mladen Kranjčec, 4 puta je juniorski i 2 puta seniorski prvak Hrvatske. Zlatko jedva čeka meč da pokaže svima koliko je spreman a što je najvažnije, ukoliko pobjedi, iduće godine ulazi direktno na Enfusion turnir 16 najboljih K-1 boraca iz cijelog svijeta. Velika je to prilika za Zlatka Bajića koju će nadamo se iskoristit.

U predborbama imamo vrhunske hrvatske K-1 borce poput Kujundžića, Ostojića, Katića, Stanića, Mikulića, Šoljića", naveli su organizatori KBK Ameno u svojoj najavi priredbe koja će se održati 27. listopada, a ulaznice će se u pretprodaji naći već od 1. listopada po cijeni od 50 i 80 kuna u sustavu Eventim.

Jure Ljulj vs Nasserdine Champs
Mate Grčić vs Gino Kanters
Luka Lozo vs Tyjani Beztati
Nena Mikulić vs Lisa de Boer

Mario Katić vs Issam Salmi
Ivan Stanić vs Chilli Yassi
Domagoj Ostojić vs Marcello Adriaansz
Mladen Kujundžić vs Fatih Cam
Tomislav Šoljić vs Arab Brahim

Glavna borba večeri za svjetski ENFUSION K-1 pojas do 80 kg
Zlatko Bajić vs Wendell Zaalman

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI