Bajić: Ponosan sam na pobjedu, ali pravi izazovi mi tek slijede!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.10.2012 22:52h Autor:

Zlatko Bajić (foto: Split.com.hr)

Zlatko Bajić uživa posljednjih dana, osvojio je Enfusion titulu svjetskog prvaka pobjedom proteklog vikenda u Splitu, no svjestan je da ga ozbiljniji izazovi tek očekuju.

Bajić Team & Ameno Fight Night održan u subotu okrunjen je pobjedom talentiranog Zlatka Bajića u meču za Enfusion K-1 titulu svjetskog prvaka do 80 kilograma. Tehničkim nokautom u trećoj rundi uspio je svladati surinamskog Nizozemca Wendella Zaalmana.

"Ova titula mi znači iznimno puno za nastavak karijere. Zadovoljan sam svojom borbom, obraćao sam pažnju na upute trenera iz svog kuta i sve je ispalo dobro, a to je ipak najbitnije. Pobjeda je ostvarena, ali tek sada me u budućnosti čekaju pravi izazovi", rekao je Bajić.

"Osobno sam gledajući snimku borbe protiv Zaalmana uočio neke greške u svom nastupu i to je nešto na čemu ću u idućem razdoblju raditi sa svojim trenerom Mladenom Kranjčecom. Suradnja s njim već mi je donijela veliki napredak. Napravio je mnogo promjena i mogu čak reći da sada imam jedan novi stil borbi koji mi zasad vrlo dobro leži."

Od ostalih mečeva nije uspio ipak vidjeti previše, većinu vremena proveo je u svlačionici, no stigao je ipak pogledati meč Ivana Stanića, koji je pobijedio protivnika iz Armenije također tehničkim nokautom. "Uspio sam pogledati tek Stanića, imao je vrlo opasnog protivnika, ali Ivan je pokazao svoju kvalitetu i slavio je u drugoj rundi."

Već iste večeri nakon pobjede stigle su neke zanimljive ponude, u idućih desetak dana one će biti razmotrene i tada će biti objavljeno gdje će Bajić odraditi svoj idući meč. "Zasad je tek sigurno da ću nastupiti 23. veljače 2013. godine u Kristalnoj dvorani na priredbi Opatija Fight Night 5, ali lako moguće da i prije toga odradim još jedan meč. Imam nekih zanimljivih ponuda prvenstveno iz Nizozemske", otkrio nam je ponosni vlasnik Enfusion titule svjetskog prvaka.

Zoran Zdelar
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI