Bajić: Jedva čekam povratak u ring!

Vijesti iz regije 06.10.2014 21:43h Autor:

Zlatko Bajić

Hrvatska borilačka scena prije nešto manje od godinu dana ostala je šokirana viješću da su braća Zlatko i Igor Bajić, inače kick boksači, uhićeni pod optužbom za silovanje djevojke, no proteklog tjedna su na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno oslobođeni optužbi nakon što je djevojka povukla iskaz.

Ta je vijest posebno obradovala mlađeg Zlatka kojem je borilačka karijera desetak mjeseci bila na ledu s obzirom na optužbe, pa je nakon završetka procesa i oslobađanja najavio skorašnji povratak u ring.

"Napokon je cijeli ovaj proces završio i sad se ponovno mogu u potpunosti posvetiti sportu. Nedostajao mi je ring i nadam se da će uskoro stići neka konkretnija ponuda za meč. Određenih naznaka već ima, ali o tome ću kad mi organizatori potvrde nastup, a na meni je da redovno i naporno treniram kako bih što spremniji dočekao novu borbu", rekao je Bajić.

"Nije mi u ovom trenutku čak ni bitno na kojem ću eventu nastupiti. Teško je nekome tko se nikad nije borio objasniti kako je to kad ti nedostaje ring, a meni je ovaj sport praktički sve u životu", dodao je Zlatko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI