Babić nakon poraza u Fezu: Nema šanse da sam izgubio!

Vijesti iz regije 13.02.2017 11:58h Autor:

Alen Babić

Hrvatski predstavnici nisu najbolje ušli u novu sezonu WSB lige koja je započela proteklog vikenda. Trojica koja su nastupila za svoje momčadi su poraženi sudačkim odlukama. Bepo Filipi i Luka Plantić nisu uspjeli slaviti za British Lionheartse u Rimu, a Alen Babić je izgubio u marokanskom Fezu gdje je debitirao za francusku momčad – France Fighting Roosters.

Babić utjehu može pronaći u činjenici da je njegov tim na koncu ipak slavio s uvjerljivih 4-1, ali i da mnogi smatraju da je u dvoboju protiv prvaka Afrike trebao slaviti na bodove.

“Sada sam pregledao cjeli meč i nema šanse da sam izgubio. Prve tri runde su moje, a zadnje dvije mogu na obe strane… Ali nema veze, vidjet će oni još od mene. Vidim da je meč bio jako atraktivan i drago mi je da ste uživali u meču, a to mi je najbitnije. Ubrzo ide slijedeći jaki meč… Hvala svima i živjeli”, napisao je Babić na društvenim mrežama.

Naredno kolo započinje već 17. veljače. France Fighting Roosters 23. veljače dočekuju British Lionhearts što će svakako biti zanimljivo upravo zbog hrvatskih predstavnika u obje momčadi.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI