(AUDIO) Nelson poslao poruku podrške Cro Copu i njegovoj obitelji!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.03.2019 10:23h Autor:

Nelson vs Cro Cop (screenshot 1)

MMA veteran Roy Nelson će biti posljednji skalp u vitrini Mirka Filipovića. Dvojac je odradio revanš na Bellatoru 216, a naš Cro Cop je slavio jednoglasnom odlukom sudaca. S obzirom da je sada 1-1 u međusobnom omjeru, “Big Country” je odmah po završetku meča zatražio i treću priliku.

S obzirom na recentna događanja s Filipovićevim zdravljem i konačnim krajem karijere hrvatskog sportskog velikana, Nelson se obratio svojim navijačima preko društvene mreže Instagram, ali je poslao poruku i samom Cro Copu.

Svjetski mediji pišu o kraju Cro Copove karijere: “Jedan od najvećih svih vremena…”

U audio poruci je rekao:

“Bok ekipa, upravo sam saznao da nećete vidjeti Cro Cop vs. Roy Nelson 3. Cro Cop je nakon našeg posljednjeg meča preživio nekakav moždani udar. Tako da se više neće moći boriti. Ali moje misli i molitve su s njim i njegovom obitelji jer je on takva legenda ovog sporta. Možda idući put.”

Mirko Filipović je šokirao javnost objavom u petak u kojoj otkriva da je nakon meča s Royjem Nelsonom pretrpio moždani udar. U istoj poruci je najavio i konačni prekid karijere s obzirom na svoje zdravstveno stanje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI