“Armenski tigar” nakon trijumfa u Beču želi s FFC-om u SAD

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.03.2016 16:47h Autor:

Tigran Movsisyan vs. Foad Sadeghi

Do velike je pobjede prošlog petka u Beču stigao Tigran Movsisyan. Bivši FFC-ov izazivač je nakon tri runde akcije u Multiversum Schwechat dvorani svladao legendu tamošnje borilačke scene – Foada Sadeghija.

Nakon što je na FFC 21 eventu pružio odličan otpor u meču za pojas koji je tada držao Slovenac Samo Petje, češko-armenski borac se novom pobjedom protiv renomiranog protivnika ponovno približio statusu prvog izazivača.

Tigran dane nakon bečke priredbe provodi u dobrom raspoloženju. Iz posljednjeg je nastupa izašao bez ozbiljnijih ozljeda te se već vratio treninzima. Svoje prve dojmove kao i komentar na meč sa Sadeghijem je podijelio u razgovoru s Fight Siteom.

O meču sa Sadeghijem

“Znam da sam mogao završiti borbu nokautom i to sam zaista htio, ali Foad je jako iskusan i čvrst borac koji se prilično dobro branio. U svakom slučaju, ja sam diktirao tempo i u konačnici napustio ring uzdignute ruke. Napravio sam nekoliko pogrešaka koje više neću ponoviti.”

Planovi i ciljevi

“Sada se pripremam za idući nastup koji je na rasporedu 9. travnja. Ovo je za mene bila samo još jedna borba. Pričekat ću odluku FFC-a, odnosno svog idućeg protivnika. Cilj mi se u FFC ring vratiti čim prije. Čuo sam da organizacija planira evente na američkom tlu i želim biti dio te priče.”

Bila je to borba puna akcije i dobrih razmjena, no je li Tigran bio uvjeren u svoju pobjedu nakon posljednjeg zvona?

“Kada sam u ringu, uvijek ulazim u rat tako da ništa manje nisam ni očekivao ovom prigodom. Ovog puta sam bio uvjeren u svoju pobjedu.”

“Armenski tigar” je još jednom oduševio i negovo će se ime sigurno ponovno pronaći na jednoj od nadolazećih priredbi. Trijumf u glavnom gradu Austrije je mladom borcu donio 35. pobjedu u karijeri te četvrto slavlje iz pet nastupa koliko ih je odradio u ringu ugledne hrvatske promocije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI