Ariel Helwani pohvalio Stojnića nakon što je u Sarajevu prebio nasilnika

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.01.2019 17:06h Autor:

Denis Stojnić

Bivši UFC borac, Denis Stojnić, ovih se dana našao u središtu pozornosti lokalnih medija, a danas i svjetskih MMA medija. On je ispred sarajevskog kluba Dorian Gray, kojem je vlasnik, odradio jednu “odgojnu” na nasilniku koji je fizički nasrnuo na djevojku. Njegov postupak podijelio je na svom Twitteru i najpoznatiji MMA novinar, Ariel Helwani.

Incident se dogodio u 5 sati ujutro, u nedjelju 30. prosinca, a ono najvažnije zabilježile su nadzorne kamere. Na njima se vidi djevojku kako noseći stvari izlazi iz kluba te se ispred njega odjenula. Nakon toga je krenula dalje od kluba, da bi muškarac u žutoj jakni izašao potrčao prema njoj, povukao je za kosu i počeo udarati. Malo nakon toga vidimo Stojnića kako izlazi iz kluba te hvata muškarca, kojem je priuštio besplatnu prezentaciju svojih MMA vještina. Nažalost, ona glavnina akcije dogodila se iza stupa te ne vidimo ono najvažnije, ali možemo biti sigurno da se nije proveo puno bolje nego veliki dio Denisovih protivnika u ringu ili kavezu.

Na ovo su reagirali mnogi, a jedan od njih je i najpoznatiji svjetski MMA novinar, Ariel Helwani. On je podijelio video događaja, a uslijedili su mnogi komentari fanova, koji su pohvalili Stojnićev postupak. Nama se posebno svidio onaj gdje je fan rekao kako je ovo savršena prilika za upariti Stojnića protiv Grega Hardya na nekom UFC eventu. Vjerujemo da on sam ne bi imao ništa protiv toga, a priča bi svakako bila zanimljiva. Hardy, koji ima povijest nasilja u obitelji, zbog čega je morao prekinuti NFL karijeri, svog UFC debi imati će za 15 dana na Fight Nightu u Brooklynu, gdje nastupa u sunaslovnoj borbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI