Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Antun Račić borit će se za M-1 pojas prvaka | Fight Site

Antun Račić borit će se za M-1 pojas prvaka

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.11.2015 18:09h Autor:

Antun Račić (foto:Milan Krušić)

Nakon samo jedne borbe u bantam kategoriji, Antun Račić dobit će priliku osvojiti pojas M-1 global prvaka, i to upravo u težinskoj skupini do 61.5 kilogram.

Račić je dugo razmišljao o spuštanju u bantam, no imao je problem da rijetko koja organizacija radi borbe ispod perolake kategorije. Kad je M-1 Global, u kojem nekoliko dubrovačkih boraca uspješno nastupa, odlučio pokrenuti tu diviziju, Račić je odmah rekao da će od sada nastupati u njoj.

Tako je prvi nastup u bantamu imao u rujnu ove godine te je savladao Alexeya Nevzorova, ruskog borca koji je njega savladao 2011. godine, na M-1 selekcijskom turniru. Ta je pobjeda Račiću odmah donijela poziv da se bori za prvog prvaka ove organizacije u bantam kategoriji.

Datum kad bi trebao nastupiti, kao i ime protivnika, još uvijek nisu poznati. Tako će Račić postati drugi "Gladijator" koji će napasti titulu ove elitne europske organizacije. Ante Delija je nedavno nesretno poražen od teškaškog prvaka Marcina Tybure, a na korak od borbe za titulu je malo ranije ostao Maro Perak. Nadamo se da će Antun biti uspješniji te donijeti pojas u Dubrovnik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI