Antun Račić nastupa za dva tjedna, ponovno se priprema u “Soldićevoj” dvorani u Dusseldorfu (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.09.2017 21:38h Autor:

Antun Račić

Antun Račić ponovno je odlučio otputovati u Dusseldorf, gdje će odraditi desetak dana priprema za borbu na Superior FC 18 eventu.

Račić je u UFD Gymu, glavnog trenera Ivana Dijakovića, bio već prije svoje prethodne borbe, kada se na Superior 17 eventu borio za naslov prvaka bantam kategorije te njemačke promocije. Tada je bolji od njega bio Edgars Skrivers, no dubrovački borac je prije svog novog Superior nastupa ponovno u Dusseldorfu.

Antun je tako objavio fotografiju iz dvorane, označivši trenera Dijakovića, ali i Roberta Soldića, koji također nastupa na istom eventu. FFC prvak u velteru će braniti drugi pojas kojem je vlasnik, i to protiv Britanca Deza Parkera. Time se nastavlja već uhodana suradnja, budući da je Soldić ovoga ljeta jedan dio treninga proveo u Dubrovniku kod Gladijatora.

Što se tiče Antunovog protivnika, on još uvijek nije nigdje objavljen, a zapravo je ovom objavom Račić prvi naznačio kako uopće nastupa na eventu. Vjerojatno bi sve trebalo biti poznato već sutra, no dubrovačkog borca sigurno ne čeka lagan posao, posebno uz tu činjenicu kako je borba pravi “short notice”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI