Antun Račić na vaganju prezentirao sjajnu formu pred KSW 43 nastup (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.04.2018 11:40h Autor:

Antun Račić

Osim Roberta Soldića, danas će u poljskom Wroclawu, na KSW 43 eventu, nastupiti i njegov česti timski kolega, Antun Račić. Dubrovački “Killer” je na vaganju izgledao fenomenalno, što možete i vidjeti po dokazima unutar teksta.

Račićev poljski protivnik na svom dosadašnjem rezimeu ima skor od deset pobjeda i šest poraza, a kladionice su rekle kako je hrvatski borac favorit u ovom okršaju. Napokon je dočekao i jednu pravu borbu u bantam kategoriji, a koliko mu dobro ta težina pristaje, vidjelo se na vaganju. Račić je izgledao kao da nije imao nikakvih problema sa skidanjem kilograma te bi danas u kavezu mogao biti pravi “Killer”.

U videu ispod teksta možete vidjeti kako su svi borci izgledali na vaganju, uključujući Antuna te Roberta, čije smo sučeljavanje već jučer objavili. Osim toga, tu je i fotografija na kojoj možete usporediti Antuna i njegovog protivnika, kao i video Antunovog vaganja, koji su snimili i objavili ljudi iz UFD gyma, kojem oba hrvatska borca pripadaju.

Velika je prilika ispred Antuna i mi svakako vjerujemo da će ju iskoristiti. Gledajući kako izgleda, nema razloga zašto u tome ne bi uspio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI