Antun Račić došao do pobjede na KSW 40 priredbi u Dublinu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.10.2017 21:47h Autor:

Antun Račić

Antun Račić (20-8-1) na KSW 40 priredbi u Dublinu došao je do svoje dvadesete profesionalne pobjede savladavši poljskog borca Pawela Polityla (0-1) podijeljenom odlukom sudaca (29-28, 29-28, 28-29).

Iako je Politylo kao zamjena za Anzora Anhieva prihvatio meč dan prije održavanja priredbe i ovo mu je bio profesionalni debi “Killer” nije imao tako jednostavan posao.

“Bilo je teško jer nisam znao ništa o tom tipu. Nisam gledao njegove borbe. Ne znam kakav mu je gard”,  rekao je Račić na engleskom medijima odmah nakon borbe.

“U prvoj rundi sam ga htio ispitati da vidim kako se kreće i što bih kasnije mogao napraviti da ga završim. No pogodio me prstom u oko i do kraja borbe sam ga vidio dvostruko. Zato sam se tako borio, ali dao sam sve od sebe.”

Nakon dvije runde borba je bila sasvim neizvjesna. Odlučujuća je bila treća u kojoj je Račić svojim superiornijim hrvanjem i grapplingom osigurao pobjedu, iako je jedan sudac i drugu rundu dao domaćem borcu.

“Između druge i treće runde u kutu su mi rekli da gubim meč i moram završiti borbu. Pokušao sam ga rušiti, držati na podu i pogoditi s dobrim udarcima i laktovima. Mislim da sam dobio drugu i treću rundu. On je definitivno dobio prvu. U mojim očima ja sam bio pobjednik. I da se on nije držao za kavez srušio bih ga još nekoliko puta.”

Račić je također pohvalio poljsku promociju i rekao kako bi idući nastup volio odraditi u svojoj bantam kategoriji protiv što jače konkurencije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI