Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Antoniu Plazibatu priznanje za najbolji nokaut godine (VIDEO) | Fight Site

Antoniu Plazibatu priznanje za najbolji nokaut godine (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.01.2018 13:18h Autor:

screenshot

Elitni kickboxing portal, Liverkick.com, odabrao je najbolje poteze i borbe u 2017. godini, gdje najbolji nokaut pripada hrvatskom borcu i osvajaču K-1 turnira, Antoniu Plazibatu.

U izuzetno dinamičnom i atraktivnom sportu kakav je kickboxing, kroz jednu godinu se dogodi ogroman broj atraktivnim mečeva i još atraktivnijih metoda završavanja istih. I u cijeloj toj gomili, možda i najpoznatiji portal specijaliziran za kickboxing, liverkick.com, odlučio je priznanje za najbolji nokaut godine dodijeliti hrvatskom borcu.

U pitanju je Antonio Plazibat, koji je ove godine postigao uspjeh karijere osvajanjem prestižnog K-1 turnira u Japanu. Jednu od pobjeda unutar turnira osmorice je ostvario nad Makoto Ueharom, borcem iz Japana koji je imao veliku podršku domaće publike. Plazibat je tu borbu riješio koljenom, na koje je još uspio povezati još i direkt, iako nismo sigurni da je bio potreban. Koljeno je bilo efektno i brutalno!

Ukoliko ste ga propustili, pogledajte ga. Ukoliko ste ga već vidjeli, pogledajte ga još koji put!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI