Antonio Plazibat idućeg vikenda nastupa na ONE FC eventu!

Vijesti iz regije 06.05.2018 19:47h Autor:

Antonio Plazibat (FFC)

Ispred trenutno možda i najuspješnijeg hrvatskog kickboksača, Antonia Plazibata, veliki je ispit, ali i prilika. Za samo šest dana odlazi u najveću azijsku promociju, ONE FC, gdje će nastupiti na eventu u Jakarti.

U najvećem gradu Indonezije nastupiti će na eventu Grit & Glory i to kao dio osme borbe od ukupno jedanaest na programu, ujedno jedine u kickboxingu. Event predvodi borba za prvaka muške slamka kategorije između Alexa Silve i Yoshitake Naita, što je ujedno borba za najboljeg borca te kategorije na svijetu, budući da je ONE FC uvjerljivo najveća promocija koja radi muške borbe u toj kategoriji.

Plazibat će se boriti protiv Sergeja Maslobojeva, možda i najtrofenijeg sportaša Litve, ako su u pitanju borilački sportovi. Ovaj 30-godišnjak vlasnik je profesionalnog skora 44-4 i svakako će biti zanimljiv ispit za prošlogodišnjeg K-1 pobjednika. Meč će se održati u kategoriji do 95 kilograma, u kojoj je Plazibat svojevremeno osvojio FFC Futures.

Ovaj borac iz Solina oduševio je prošle godine na K-1 finalu, a njegov nokaut s tog turnira je veliki Liverkick proglasio nokautom godine. Ove godine taj je naslov nažalost izgubio, ali pokušati će se brzo vratiti dobrim rezultatima. I to ponovno u Aziji pa vjerujemo da će nastaviti sa svojim sjajnih nizom na tom kontinentu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI