Antonela Begonja Orlić ugovorila prvu profesionalnu borbu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.10.2018 13:37h Autor:

Antonela Begonja Orlić

Hrvatska borkinja i članica Bellatora, Antonela Begonja Orlić, ugovorila je svoju prvu profesionalnu borbu. Nju ipak neće odraditi u drugoj najvećoj svjetskoj promociji, nego će se prije toga ipak zagrijati na drugi način.

Antonela, koja je inače od početka prošle godine članica SBG Gyma u Dublinu, nastupiti će na eventu promocije “Rage in the Cage” i to će biti prva profesionalna MMA borba za borkinju koja je u MMA došla iz kickboxinga.

Nešto ranije nam je u razgovoru sama otkrila kako je potpis za Bellator došao zahvaljujući prije svega tome što njen trener John Kavanagh smatra da je spremna za tako nešto. No, ovo je vjerojatno puno pametniji put, nego da odmah završi tamo gdje bi jedan poraz mogao jako loše djelovati na motivaciju i samopouzdanje.

Svoju će prvu borbu tako odraditi protiv također neiskusne borkinje, Yasmin Castanho. Za razliku od Antonele, ona do sada ima jednu odrađenu MMA borbu, u kojoj je upisala pobjedu, no sumnjamo da se ukupno borilačko iskustvo može mjeriti s onom djevojke iz Privlake kod Zadra. Radi se o grapplerici koja inače dolazi iz Rio de Janeira.

Borba se održati 18. studenog.

We are delighted to announce our first match up for Rage in the cage 4Tickets available from, https://swg3.tv/events/2018/november/rage-in-the-cage-iv

Objavljuje Fightstar Promotions LtdPetak, 5. listopada 2018.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI