Antonela Begonja-Orlić pred prvu pro borbu: Bellator iduće godine osvaja Europu, boriti ću se tri do pet puta

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.11.2018 17:56h Autor:

Antonela Begonja Orlić

Antonela-Begonja Orlić otkrila nam je kako se osjeća pred svoju prvu profesionalnu borbu, ali i kakva bi joj mogla biti iduća godina, kada će debitirati u Bellatoru.

Antonelu u nedjelju čeka nastup na eventu promocije Rage in the Cage i borba protiv Yasmin Castanho. U pitanju je jednako neiskusna MMA borkinja kao što je Antonela, no nikako ne znači da ju treba otpisati, čega je i ona svjesna. Rekla nam je nešto o procesu priprema i tome kako se osjeća četiri dana prije borbe.

“Pripreme su prošle odlično, imala sam jako težak kamp jer se Katie Saull trebala boriti za titulu, što je na kraju otpalo jer joj se protivnica ozlijedila, tako da smo sparinge radile pet puta po pet minuta, a ne tri puta pet kao inače. To smatram kao plus jer se mentalno osjećam super, sada vizualiziram borbu i pokušavam ne razmišljati o možebitnom porazu”, rekla je Antonela, koja iza sebe ima dugogodišnje iskustva nastupa u kickboxingu.

Nešto je rekla i o protivnici te onome što bi od nje moglo prijetiti.

“Protivnica je smeđi BJJ pojas, no vidim da nije baš nastupala na BJJ turnirima. To je zapravo sve što mogu pronaći o njoj, no znam da je i ona spremna jednako kao ja. Sigurno će me pokušati odmah rušiti pa smo se dosta bazirali na obrani od rušenja. U slučaju da me sruši, spremna sam na laktove iz donje pozicije.”

Iako je potpisala ugovor s Bellatorom, Antonela ovu borbu radi izvan njihovog kaveza te nam je objasnila kako je došlo do te odluke, ali j dodala nešto o tome kada će nastupiti u Bellatoru te hoće li ova borba imati ikakvog utjecaja na to?

“Ne bi trebalo imati nikakvog utjecaja jer Bellator iduće godine planira osvojiti europsko tržište, raditi će event za eventom i rekli su nam kako ćemo po borcu imati tri do pet borbi. Biti će jako teška i zanimljiva godina. Rekli su mi da se mogu sada boriti ako mi se ne čeka do iduće godine, jer sam već dvije godine u treningu. Odlučila sam da ih neću čekati nego da ću odraditi tu jednu borbu s obzirom da sam ionako odradila kamp s Katie.”

Koliko u SBG timu vjeruju u Antonelu najbolje govori podatak o tome tko s njom odlazi na ovu borbu.

“U kutu će mi biti John Kavanagh”, ponosna je Antonela što će glavni trener dvorane već u prvoj borbi biti u njenom kutu. To je samo dokaz koliko ovaj irski stručnjak zapravo vjeruje u nju. Sada je samo potrebno pobjedom smatrati u vjerujemo odličnu MMA karijeru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI