Anthony Perosh uoči novog nastupa u UFC-u ovog vikenda: Odustajanje nikad nije opcija!

Vijesti iz regije 05.05.2015 14:15h Autor:

Anthony Perosh

UFC Fight Night koji će se održati sljedećeg vikenda u Australiji predvodit će Mark Hunt i Stipe Miočić, ali sigurno će veliku pozornost australskih ljubitelja MMA borbi privući nastup Anthonyja Perosha.

Perosh (15-8) će se boriti protiv Seana O'Connell. Osim što se priprema za meč ovaj 42-godišnji borac podučava djecu brazilskoj jiu jitsi. U svakom slučaju oni koji pohađanju njegove satove imaju od koga učiti. Perosh je osvajao medalje na svjetskoj razini te je 10 puta bio BJJ prvak Australije.

Sve pobjede Perosh je ostvario prekidima i samo su tri njegove borbe otišle do odluke sudaca. Osim što uživa u oktogonu Perosh uživa i u podučavanju djece borilačkim vještinama.

"Borilačke vještine podižu razinu samopouzdanja. Vidio sam mnogo djece koja su na prvi sat došla prilično stidljivo, ali za šest mjeseci nakon dva treninga tjedno postali su sasvim drukčiji i prepuni samopouzdanja. Borilačke vještine su uglavnom individualni sportovi. BJJ ne uključuje udarce, ali uključuje grappling i samoobranu. Uče se brinuti za sebe i ne dozvoljavati im da ih netko nagurava. Jednom kad nauče pojedine vještine i usavrše tehniku samopouzdanje im skače do neba.", izjavio je Anthony Perosh.

"Kad se ljudsko biće nađe u stresnoj situaciji može odlučiti hoće li se boriti ili odustati. Ja ću se uvijek boriti. Svi imamo nešto u sebi što nas tjera da odlučimo hoćemo li se boriti ili odustati. Ja se ne borim zbog novca ili navijača, borim se jer želim vidjeti jesu li moje vještine bolje od protivnikovih i mogu li ga pobijediti. Meni je to važno i zato se borim. Odustajanje za mene nije opcija.", izjavio je Perosh.

UFC Fight Night Hunt vs. Miočić možete gledati uživo na Fight Channelu u noći sa subote na nedjelju u 5 sati ujutro.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI