Ante najavljuje: Očekujte nikad spremnijeg Deliju!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.07.2014 18:44h Autor:

Ante Delija

Ante Delija ponovno predvodi program dubrovačke Noći Gladijatora. Sutra će, na velebnoj tvrđavi Revelin, u centru Dubrovnika, nastupiti protiv iskusnog Valentijna Overeema iz Nizozemske. Tu borbe te planove za ovu godinu najavio je u kratkom razgovoru za naš portal.

Kakav je osjećaj vratit se za pobjedničke staze?

Odličan je osjećaj nizati pobjede i kad vidiš da ti se sav uloženi trud isplatio. To me usrećuje i veselim se svakoj pobjedi. Jako sam zadovoljan svojim dosadašnjim rezultatima u karijeri.

Ruben Wolf je bio nezgodan, puno nezgodniji nego što je ostao dojam nakon borbe, a to je dokazao protiv Saše Milinkovića. Što ti misliš?

Wolfu jednostavno nisam dozvolio da pokaže koliko je nezgodan. U borbi protiv Milinkovića vidjelo se da se radi o izuzetno dobrom borcu.

Valentijn Overeem, veliko prezime, malo manje ime, no nema gdje se nije borio. Što očekivati?

Valentijn je veliko ime ovog sporta. Ja sam odrastao gledajući njegove mečeve. Očekujem da će doći spreman i da će pružiti dobar nastup.

A što očekivati od tebe?

Nikad spremnijeg Deliju.

Nastup na tvrđavi Revelin bi trebao biti uistinu nešto posebno, koliko si nabrijan?

Bitan mi je meč i koncentriran sam na njega. Imao sam težak raspored u posljednje vrijeme. Ovo mi je 5 meč od prošlog ljeta, a jako želim tu pobjedu i razmišljam samo o njoj.

Što nakon ove borbe, iskoristiti ljeto za…?

Nema pauze i odmora. Ovo ljeto nastavljam trenirati i raditi. Nadam se da ću do kraja godine imati još dva ili tri meča.

Kakva je situacija s M-1, možemo li uskoro očekivati ime novog protivnika za nastup u toj organizaciji?

Nudili su mi ugovor na četiri borbe kojeg nisam potpisao jer sam imao i drugih ponuda. Zadovoljan sam njihovom organizacijom i mislim da su velike šanse da do kraja godine ponovo nastupim u Rusiji.

FFC? Stižu pojasevi, planiraš li ga staviti oko svog pasa? Možda protiv Ricca, da mu ispuniš želju?

Mislim da će se za pojas boriti Staring i Ricco. Nadam se još jednom meču na FFC-u. Volio bih da budem prvi izazivač budućeg prvaka FFC-a i da se borim s nekim od njih. Najviše bi me razveselio revanš protiv Staringa.

Zahvalio bih se još Gladijator timu, trenerima Fesi Vukotiću i Gordana Vatavuku te sparing partnerima Zvoni Učoviću, Kristijanu Peraku, Maru Peraku, Denu Vukotiću, Antunu Račiću i Baldu Peraku.

Razgovarao: Mario Katušić
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI