Ante Delija u rujnu nastupa u Kini i napada M-1 teškaški pojas!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.07.2015 22:30h Autor:

Ante Delija (foto:sib.hr)

Vatreno je ovo ljeto za ekipu iz dubrovačkog Gladijatora. Već idući tjedan Maro Perak napada M-1 pojas u poluteškoj kategoriji, a danas smo saznali da će mjesec dana nakon njega pojas napasti i Ante Delija, i to onaj u kraljevskoj, teškoj kategoriji.

Delija će M-1 pojas napasti točno mjesec dana nakon Peraka, odnosno 5. rujna, a zanimljivo je kako će se event održati u Kini i to u glavnom gradu najmnogoljudnije države svijeta. Još zanimljivije je kako će se ovaj event odviti unutar, odnosno za vrijeme Svjetskog ekonomskog foruma, koji se baš tad održava u tom gradu, a točno mjesto održavanja bit će zgrada Beijing Business Centra.

 Tybura je pojas osvojio u kolovozu prošle godine, kad je savladao Damiana Grabowskog, a obranio ga je u borbi protiv Dennisa Smodlareva. U svibnju ove godine je nastupio na M-1 57 eventu protiv Stephana Puetza te je doživio svoj prvi poraz u karijeri, no ta borba je organizirana u poluteškoj kategoriji te nije utjecala na Tyburino vlasništvo pojasa prvaka. No, zato bi ga mogao izgubiti ukoliko mu isto što i Puetz napravi Ante Delija.

Delija koji u posljednje vrijeme izgleda ubojito. Dubrovačkom borcu kao da su dobro došli porazi od Diona Starringa i Dennisa Smoldareva, koji su se dogodili krajem 2013. i početkom 2014. godine. Više se koncentrirao na rad, poboljšao je segmente borbe koji su mu bili slabija strane te je u posljednjih pet borbi izgledao ubojito. Redom su padali Ruben Wolf, Valentijn Overeem, Konstantin Taxiarchis, posebno opasni Konstantin Glukhov te Tibor Sos, koji je ovog svibnja ipak više služio za Antin ostanak u natjecateljskoj formi.

Formi koja će biti vrlo bitna 5. rujna kad će Delija pokušati uzeti ono što je Tyburi najavio još u travnju, kad mu se obratio odmah nakon pobjede nad Glukhovim. Rekao mu je da je on idući. Prvi dio želje mu se ispunio, borba je tu. Sad još preostaje vratiti se s pojasom u Dubrovnik, a ukoliko istog donese i Maro Perak, ove nas godine čeka dulje i veselije ljeto na Stradunu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI