Ante Delija točno tjedan dana prije PFL debi nastupa dobio novog protivnika

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.05.2019 13:57h Autor:

Ante Delija i Carl Seumanutafa

Ante Delija imat će tjedan dana da se pripremi za novog protivnika u svom debiju unutar teškaškog turnira PFL promocije. Iz nedefiniranih razloga otpala mu je borba protiv Bena Edwardsa, a novi protivnik je Carl Saumanutafa.

Delija se pripremao za školovanog udarača, kakav je Ben Edwards. Naime, u pitanju je iskusni kickboksač koji je nastupao u zlatno doba K-1 promocije, gdje je susretao s najvećim imenima tog sporta. Prije nekog vremena prebacio se na MMA i na kraju je završio kao sudionik teškaškog PFL turnira. Ipak, ništa od toga. Edwardsa će zamijeniti borac sličnih afiniteta.

Ante Delija je danas sam objavio kako je dobio novog protivnika, a to je Carl Saumanutafa (13-9). Radi se o Samoancu koji već neko vrijeme živi i trenira u SAD-u. 29 mu je godina i neko vrijeme nastupa na visokoj razini. Donedavno je bio dio Bellatora, gdje je savladao Javya Ayalu, a u velike probleme je bacio Matta Mitrionea, no na kraju je tu borbu ipak izgubio. Posljednji njegov nastup datira na prošli mjesec, kad je upisao pobjedu nad Nickom Rossboroughom, ali značajniciji je onaj iz studenog prošle godine. Vrlo je zanimljivo kako se tada borio za naslov FFC prvaka teške kategorije, no bolji od njega bio je Shelton Graves. Profesionalno se bori od 2007. godine, a nastupao je za mnoge promocije, gdje vrijedi spomenuti Strikeforce i M-1.

Na promjenu protivnika Delija je reagirao putem društvenih mreža.

“Pripreme sam odradio i spreman sam 100%, pa me ta vijest ne može dekoncentrirati. Ostajem i dalje usredotočen na pobjedu od prve sekunde borbe”, rekao je Ante, čija će borba zapravo otvoriti program PFL-a 14, odnosno trećeg eventa druge sezone. Na istom programu bori se i njegov timski kolega, Satoshi Ishii.

Ispod teksta možete pogledati jedan od nastupa Seumanutafe iz Bellatora, onaj u kojem je pokazao kako je sposoban ugroziti borca poput Matta Mitrionea. Kao što smo naveli, na kraju je tu borbu izgubio, no sve što se dogodilo je dokaz kako je itekako opasan borac u pitanju. Mnogo borci prekinuli bi u trenucima gdje je Big John McCarthy dao Mitrioneu šansu za oporavak i nitko mu na to ne bi mogao prigovoriti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI