Ante Bilić uhićen zbog teškog ubojstva!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.10.2012 10:49h Autor:

Ante Bilić

Strašna vijest stigla nam je jutros iz Dalmacije, jedan od najboljih hrvatskih profesionalnih boksača, Ante Bilić, uhićen je zbog ubojstva koje se dogodilo tijekom noći!

WBO prvak Europe, pred kojim je bila iznimno perspektivna budućnost, prema svemu sudeći okončao je sinoć svoju karijeru nakon što je nedugo napokon ponoći u Podstrani nedaleko od Splita navodno počinio ubojstvo. Policija ga je oko tri sata ujutro uhitila zbog sumnje da je ubio Marijana Bilića Kovačevića.

Kako prenose brojni dalmatinski mediji, Bilić je pištoljem ubio Kovačevića, pripadnika kriminalnog miljea, koji je bio čak i osuđen zbog ubojstva na 12 i pol godina. Prilikom uhićenja boksač nije pružao otpor policajcima.

Bilić je prema mnogima predstavljao jednog od najboljih profesionalnih boksača ne samo u Hrvatskoj, nego i u široj regiji, što je ove godine potvrdio i osvajanjem WBO titule prvaka Europe. Nedavno se trebao boriti u Splitu pred svojom publikom s iznimno opasnim protivnikom iz Afrike za WBO titulu Interkontinentalnog prvaka, no meč je ipak otkazan zbog problema s dobivanjem vize.

U svojoj iznimno uspješnoj karijeri Bilić je ubilježio 27 pobjeda (13 nokautom) te svega dva poraza, a posljednji put izgubio je prije pet godina. 

"Prijatelj Roni stalno mi je ponavljao ono što sam duboko u sebi znao, da u svojim šakama imam milijun eura", rekao je prije samo dvije godine Bilić nakon svoje pobjede u Opatiji, a te je svoje riječi rezultatima u ringu i opravdavao. Nažalost, tragičan događaj naprasno je prekinuo jednu iznimno uspješnu i bogatu boksačku karijeru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI