Ante Bilić ubio Kovačevića zbog reketaranja, odbijena ponuda od milijun kuna za jamčevinu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.12.2012 10:11h Autor:

Ante Bilić

Sjajni profesionalni boksač Ante Bilić ipak neće moći provoditi na slobodi razdoblje tijekom suđenja s obzirom da je sutkinja Ljiljana Stipišić odlučila odbiti ponudu od čak milijun kuna kao jamčevinu. Način na koji je Bilić izvršio ubojstvo izuzetno je okrutan te je donijeta procjena da mora ostati u pritvoru.

Polako se otkrivaju i motivi hrvatskog boksača za počinjenje ovog strašnog nedjela, iako je sve još uvijek iznimno daleko od cijele istine. "Marijan Bilić Kova je bio problem od Podstrane do Omiša, reketario je i doveo nekoliko ljudi do suicida. Doista radi se o čovjeku koji je prvi put ubio taksista radi gluposti, a kasnije je otvorio kafić koji je bio centar kokaina. Tu su mladi šmrkali svaku noć najkvalitetniji kokain. Imamo i tragove, a svi njegovi svjedoci su bili u najmanju ruku pijani i drogirani u noći ubojstva", izjavio je za portal udarno.com izvor iz policije.

Prema navodu istog portala navodno je ubijeni Kovačević reketario i Antu Bilića, koji očito više takvu situaciju nije mogao podnositi te se odlučio na čin koji je zgrozio cijelu hrvatsku javnost.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI