Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ante Bilić izbjegao optužnicu za teško ubojstvo! | Fight Site

Ante Bilić izbjegao optužnicu za teško ubojstvo!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.01.2013 23:50h Autor:

Ante Bilić

Profesionalni hrvatski boksač, Ante Bilić, već je gotovo sto dana proveo u pritvoru nakon što je u ranim jutarnjim satima 23. listopada prošle godine ubio svog vrlo dobrog poznanika Marijana Bilića Kovačevića.

Nedavno je iznio svoju obranu pred državnim odvjetništvom, ali je ona prilično konfuzna te i dalje nije poznato zbog čega se Bilić odlučio na jedan takav strašan potez. Navodno je to učinio jer se osjetio izdanim iz razloga što je Kovačević tog dana trebao svjedočiti na sudu protiv Bilića vezano uz jedno njegovo otimanje skupocjenog sata, a u priči su se pojavili i 'ljubavni problemi'.

S obzirom da nisu u potpunosti rasvijetljeni motivi ubojstva, državno odvjetništvo je vjerojatno upravo iz tog razloga odlučilo podignuti optužnicu protiv Bilića za 'obično' ubojstvo, a ne ono teške naravi.

To bi značilo da nekad sjajnom boksaču više ne prijeti maksimalna kazna zatvora od čak 40 godina, već će u slučaju osuđujuće presude, što se ipak očekuje, dobiti kaznu zatvora u trajanju od najmanje pet do najviše 15 godina.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI