Ante Bilić bio na kokainu kad je ubio Kovačevića!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.12.2012 04:57h Autor:

Ante Bilić

Strašno ubojstvo koje je krajem listopada iznenadilo Hrvatsku, ali i gotovo cijelu europsku boksačku zajednicu, još uvijek nije rasvijetljeno u potpunosti. Motiv Ante Bilića zbog kojeg se odlučio na teško ubojstvo Marijana Kovačevića i dalje je misterij, iako neki mediji nagađaju da je ubijeni reketario mnoge, uključujući Antu.

Riječki Novi list u svom izdanju od srijede otkrio je nove zanimljive informacije o ovom slučaju, koje definitivno neće ići u korist nekad iznimno perspektivnom boksaču, osim ukoliko sud kojim slučajem na temelju toga ne zaključi da je bio smanjeno ubrojiv. Naime, utvrđeno je da je Bilić u satima prije počinjenja ubojstva konzumirao kokain.

Prilikom analize Bilićeve krvi i urina pronađeni su tragovi kokaina, ali i diazepama, djelatne tvari koja se nalazi u sedativima poput apaurina i koristi se za liječenje od anksioznosti. S obzirom da su tragovi droge i diazepama pronađeni u uzorcima krvi i urina, a kokain i ta vrsta lijekova imaju jako brzu apsorpciju, pretpostavlja se da je Bilić konzumirao i jedno i drugo do 24 sata prije ubojstva.

Iako je od ubojstva prošlo gotovo dva mjeseca, Bilić još uvijek nije iznio svoju obranu pred tužilaštvom, a to je već nekoliko puta preko svog branitelja najavljivao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI