Ana Zaninović pokradena na Olimpijskim igrama

Vijesti iz regije 09.08.2012 09:59h Autor:

Ana Zaninović

Ana Zaninović ispala je u preliminarnom krugu natjecanja na Olimpijskim igrama nakon poraza od Japanke Mayo Hamade, a može biti nezadovoljna s obzirom na to da je žrtva loše sudačke odluke.

Jučer kasno navečer Lucija Zaninović obradovala je cijelu Hrvatsku osvajanjem brončane medalje u taekwondou do 49 kilograma na Olimpijskim igrama zahvaljujući slavlju u iznimno neizvjesnom meču, a nažalost njezina sestra Ana danas je krenula vrlo loše.

Ana je poražena već u preliminarnom meču do 57 kilograma u dvoboju s Japankom Mayo Hamade. U meču u kojem je Ana povremeno trebao je praktički presuditi na kraju udarac u u glavu Japanke pri rezultatu 14:11 za Mayo koji suci nisu priznali već su označili da je bio izveden nakon isteka vremena.

Publika je negodovala, Anin trener se također žalio, no suci su ipak ostali pri svojoj odluci te je Mayo prošla u četvrtfinale.

Postoji ipak još uvijek mala šansa da se Mayo probije daleko u natjecanju te time otvori Ani nastup u repasažu i omogući joj da također poput sestre osvoji možda brončanu medalju.

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI