Američki mediji napali Ultimate fight savez Srbije zbog krađe UFC-ovih simbola!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.09.2012 18:35h Autor:

Panajotović VS Sapp (screenshot)

Sinoć se u Beogradu održala nova priredba Ultimate fight saveza Srbija koja je izazvala zanimanje i diljem svijeta prvenstveno zbog nastupa Boba Sappa i njegovog desetog uzastopnog poraza.

Američki borac očekivano je izgubio u prvoj rundi, kao što je to njegov običaj u posljednje vrijeme, no pojedini mediji ipak ga ovog puta hvale, jer smatraju da se u Beogradu, za razliku od nekih drugih nastupa, čak malo i potrudio i pokušao nešto napraviti.

No, neki strani mediji također su napali i organizatora Ultimate fight savez Srbije zbog, kako to oni smatraju, kopiranja UFC-a i krađe nekih njihovih naziva i simbola te su ih zbog toga otvoreno prozvali.

Popularni portal mixedmartialarts.com tako je naveo sve grijehe srpskog organizatora:

– nazivaju se "Ultimate fight"
– koriste UFC-ove rukavice
– koriste oktogon
– u nekim slučajevima koriste originalni UFC-ov logo

Zna se da je UFC iznimno rigorozan kad je u pitanju zaštita njihovih autorskih i ostalih prava, pa preostaje za vidjeti hoće li nešto poduzeti vezano uz srpsku organizaciju. Dana White i suradnici gotovo sigurno će vidjeti za ovaj slučaj s obzirom na to da je poznato da UFC-ov predsjednik posjećuje spomenutu Internet stranicu, pa čak i sudjeluje na njihovom forumu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI