Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Američki mediji: Ono što je Rocky Philadelphiji, to je Stipe Clevelandu | Fight Site

Američki mediji: Ono što je Rocky Philadelphiji, to je Stipe Clevelandu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.09.2016 12:59h Autor:

Stipe Miočić

Cleveland je u Stipi Miočiću pronašao svog novog junaka. Možemo reći kako su ovih dana imena poput LeBrona Jamesa i ostalih clevelandskih heroja pala u drugi plan, jer simbioza u kojoj sada žive Stipe i stanovnici grada koji se smjestio na obalama jezera Lake Erie pomalo podsjeća na onu koju je Rocky imao na filmskom platnu s građanima Philadelphije.

Upravo su ovu paralelu povukli američki novinari koji ne prestaju s hvalospjevima o čovjeku koji sjedi na tronu najpopularnije kategorije u svijetu slobodne borbe.

“Fanovi cijene borce koji riskiraju i uspijevaju pod pritiskom. Zato stanovnici Philadelphije obožavaju filmskog lika Rockyja Balbou. Zamislite pravu stvar?

Stanovnici Clevelanda bi mogli to imati u Miočiću. Rocky i Philadelphia su sinonim jedno za drugo, a nitko iz Quicken Loans Arene 10. rujna ne može osporiti vezu između Miočića i grada Clevelanda. To se pokazalo od trenutka kada je stupio u Arenu, do onog kada je iz nje izašao kao pobjednik”, riječi su Marka Podolskog iz The News-Heralda.

Dio te simbioze bio je jasno prikazan i tijekom Stipinog intervjua nakon borbe. U tim je trenucima ‘na čekanje’ stavio Joea Rogana i uz pomoć prepune dvorane uzvikivao tamošnji najpopularniji navijački poklik O-H…I-O!!!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI