American Top Team u Zagrebu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.04.2015 12:03h Autor:

ATT Zagreb

”Hrvatska razumije i voli sport i rasadnik je vrsnih sportaša. Zato ovdje i otvaramo American Top Team centar u Zagrebu kako za Hrvatsku tako i za cijelu gravitirajuću regiju. Upravo ovdje namjeravamo stvarati buduće MMA borce i šampione, ali i organizirati odgovarajuće treninge snage i izdržljivosti za odrasle i djecu, služeći se istom metodologijom i tehnikama koje koristimo u Americi i svijetu. Treninge će provoditi naši stručni partneri iz Hrvatske.” izjavio je Conan Silveira, glavni trener i suvlasnik American Top Team -a pred svoj dolazak u Zagreb u subotu, 25.travnja 2014.

Silveira – MMA ikona

Silveira je jedna od najpoznatijih američkih i svjetskih MMA ikona. Zajedno sa Amerikancem Danom Lambertom i Brazilcem Ricardom Liboriom postavio je temelje i osnovao American Top Team na Floridi. ATT je najuspješniji centar MMA i ostalih borilačkih vještina te tjelesne spremnosti u posljednjih dvadesetak godina sa preko 60 -tak podružnica u SAD i svijetu. Zahvaljujući upravo borilačkom reality TV show -u „The Ulitimate Fighter“, pokrenutom 2005., borilačke vještine (posebice MMA) postale su najbrže rastuća sportska disciplina u SAD.

Kao vrhunski borac i sudionik borilačkih televizijskih show-a, osim po treniranju sportaša, Silveira je poznat, između ostalog i po obuci borilačkih vještina namijenjenih specijalcima američke mornarice te vrhunskim tjelohraniteljima iz svijeta poznatih i slavnih.

Pokazni treninzi u okviru Dana ovorenih vrata ATTC -a Zagreb

Pokazni treninzi u MMA vještinama, održavat će se pod vodstvom Conana Silveire i tima American Top Team Europe: Dražena Forgača, Krešimira Merčepa, Sabita Handanagića. Osim MMA treninga, provodit će se i grupni fitness treninzi snage i izdržljivosti pod vodstvom kondicijskog trenera Marina Bašića i njegovog tima trenera. Riječ je o svojevrsnim Danima otvorenih vrata ATT -a Zagreb, koji će ugostiti i sudionike budućeg regionalnog borilačkog TV show -a FIGHT OF NATIONS.

Dani otvorenih vrata provodit će se u upravo uređenom prostoru ATT – a u Slavonskoj aveniji 3 u Zagrebu od nedjelje, 26.4. do subote, 02.05.2015. u više dnevnih termina.

Jedinstvena je to prilika za sve profesionalne borce i zaljubljenike da iz prve ruke vide kako treninge vodi jedan od najboljih trenera svijeta Conan Silveira u vrhunski opremljenom trening postrojenju American Top Teama Europe.

Za borce iz regije osiguravamo besplatni smještaj u hostelu American Top Team Europe.
Ulaz i sudjelovanje su u ovom razdoblju od 26. 4. do 02.05. 2015, po izvršenoj prijavi internetom – besplatni.

Više informacija potražite na ovom LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI