American Top Team odabrao Zagreb kao sjedište za Europu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.07.2014 21:04h Autor:

Conan Silveira

American Top Team  (ATT), vodeći tim i američki centar za mješovite borilačke discipline ss preko 60-a podružnica, otvara uskoro u Zagrebu  trenažni kamp i sjedište za Europu pod vodstvom  Conana Silveire, jednog od svojih suosnivača i legendi u svijetu MMA borbi te u partnerstvu sa MMA Managementom.

Zagreb – vrata za europske MMA borce
''Nakon intenzivnog razmatranja i pripremnih aktivnosti sa svojim partnerima, odlučili smo da otvorimo Europi svoja vrata i približimo svoje vještine europskim borcima upravo u Zagrebu tako da borci iz Europe više neće trebati putovati u SAD da bi trenirali s nama'',izjavio je za ovu priliku Siveira,nastavljajući '' Imajući u vidu da u Hrvatskoj i u regiji te potom u širem europskom okruženju  imate izuzetno nadarene borce s nestrpljenjem očekujemo da im prenesemo svoja znanja i vještine te filozofiju treniranja i vođenja borbi.''

Europski centar American Top Team –a  u Zagrebu,opremljen najmodernijom trenažnom opremom,pružat će svoje usluge kako profesionalnim borcima tako i svima onima koji žele trenirati vještine samoodbrane  te mješovite borilačke discipline.

Rad sa mlađim kategorijama i kampovi
Posebna pozornost dat će se radu sa mlađim kategorijama kao i post školskim programima te ljetnim kampovima osmišljenim od strane ATT – a stručnog tima.

U stručnom radu sudjelovat će treneri i stručnjaci iz SAD – a i Brazila,a za polaznike i borce izvan Hrvatske osigurat će se u okviru kampa i odgovarajući smještaj.

Mješovite borilačke discipline su borilački sport koji se inače smatra jednim od najbrže rastućih sportova  u Americi i svijetu. Privlači pozornost svih dobnih skupina gledatelja  i to ne samo muške već sve više i ženske publike.

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI