Aleksandar Rakić spreman za rat!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.12.2018 11:25h Autor:

Devin Clark i Aleksandar Rakić

Današnji UFC 231 otvoriti će fanovima u našoj regiji vjerojatno najzanimljivija borba. To je ona između Devina Clarka i Aleksandra Rakića, borca koji je otvoreno najavio kako je spreman za rat.

Rakićeva treća borba u UFC-u biti će novi ispit njegovih vještina, protiv potpuno drugačijeg protivnika nego u prva dva nastupa. Ipak, upravo to je najbolji način za testiranje perspektivnih boraca čije bi vrijeme tek trebalo doći. Rakića svakako možemo uvrstiti u tu grupu, jer je svime do sada to pokazao.

Ovog puta testirano će biti njegovo hrvanje, budući da protiv sebe ima sjajnog hrvača iz Jackson-Winkeljohn tima. Devin Clark možda nije kompletan borac, vjerojatno nema nikakve šanse ugroziti Rakića u borbi na nogama, no moglo bi biti opasno ukoliko odvede borbu na pod. U pitanju je borac niskog težišta, koji može srušiti protivnika ulaskom u njega, ali i kontrolirati na podu. Ukoliko Clark uspije borbu učiniti “dosadnom”, za Rakića bi moglo biti problema.

Ipak, srpsko-austrijski borac ovim putem mora ići po što bolji dojam. Nije ovdje samo pobjeda u pitanju, za korak naprijed ovog će se puta tražiti da borbu i završi, budući da je to jedino što je nedostajalo u impresivna prva dva UFC nastupa. No, kako je Rakić sam iznio putem Instagrama, on je spreman za rat. A onda bi trebalo uzeti i ono po što je došao. Samo naprijed!

View this post on Instagram

Ready for War !!! #ufc231

A post shared by Aleksandar Rakic (@rakic_ufc) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI