Aleksandar Rakić se zaručio tjedan dana prije važnog UFC nastupa (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.07.2018 23:10h Autor:

Aleksandar Rakić

Aleksandar Rakić za šest dana ulazi po drugi put u UFC oktogon, a današnji dan je iskoristio da bi si uljepšao odlazak u Hamburg. Naime, jedan od najboljih regionalnih boraca se zaručio te mu ekipa Fight Sitea ovim putem čestita.

Rakić u Hamburgu treba potvrditi svoju kvalitetu i nastaviti tamo gdje je stao s impresivnom pobjedom u svom UFC debi nastupu, gdje je bio bolji od Francimara Barrosa. Austrijsko-srpski borac će se sutra ili prekosutra uputiti u Hamburg, gdje će imati posla u sklopu “fight weeka”, a tamo odlazi kao zaručen čovjek.

Time se pohvalio na Instagramu, a svoju djevojku je zaprosio u vrlo romantičnom i lijepom okruženju. Sve je bilo dobro isplanirano, a nakon što je Aleksandar kleknuo, buduća gospođa Rakić je s osmjehom na licu rekla da.

Aleksandar tako u jako dobrom raspoloženju odlazi u Hamburg, gdje ga čeka težak ispit u borbi protiv Justina Ledeta. U pitanju je borac koji se ovom borbom spušta u polutešku kategoriju, a do sada je kao teškaš ostvario tri pobjede u jednako toliko nastupa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI