Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Aleksandar Rakić: Poručite borcima iz Top 15 da dolazim, spreman sam za sve njih! | Fight Site

Aleksandar Rakić: Poručite borcima iz Top 15 da dolazim, spreman sam za sve njih!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.07.2018 10:22h Autor:

Aleksandar Rakić

Nevjerojatno dominantnim nastupom u borbi protiv Justina Ledeta, Aleksandar Rakić je prezentirao svoj ogromni potencijal. I kaže kako je spreman već sada uskočiti u borbe protiv rangiranih boraca.

Odmah nakon što je borba završila te nakon što su pročitane sudačke kartice koje su potvrdile njegove dominantnu pobjedu (dva puta je bilo 30:24 i jednom 30:25), Rakić je bio upitan o tome kakvu je imao strategiju za do sada neporaženog Justina Ledeta. Po svemu je ovo trebala biti neizvjesna borba, no poluteškaš iz Austrije je napravio ono što nitko nije očekivao.

“Moja strategija su bili low kickovi i pokušaj skračivanja kuta. Znao sam gdje je najbolji i što voli raditi pa je to bio cilj spriječiti. Ukratko, odradio sam borbu u stilu Caina Velasqueza, tako je to rekao moj trener. Gurao sam naprijed i radio pritisak”, rekao je Rakić, koji svom protivniku nije dao niti grama šanse da pokaže što može, odnosno zbog čega je slavio u sve tri dosadašnje UFC borbe i to kao teškaš.

Što se tiče planova za dalje, Rakić zna što želi, a nakon ovakvog nastupa ne treba čuditi da razmišlja upravo tako. Kao što ne bi trebalo čuditi ukoliko mu UFC odluči ispuniti želju za idućim izazovom.

“Ja sam ovdje s ciljem da ostanem i da potvrdim kako pripadam samom vrhu. UFC, dajte mi rangiranog borca, spreman sam na to. Prvu borbu nisam mogao pokazati kako sam kompletan borac, ali sada sam pokazao da nisam samo stand up borac nego da imam hrvanje i grappling. Mogu raditi sve što je potrebno. Spreman sam na što god mi slijedi i neka svi znaju da dolazim.”

26-godišnji Rakić trenutno je na profesionalnom skoru od deset pobjeda i jednog poraza, no taj poraz došao je još u njegovoj prvoj borbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI