Aleksandar Rakić od UFC-a otvoreno traži ozbiljnijeg protivnika

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.12.2018 16:58h Autor:

Aleksandar Rakić

Aleksandar Rakić polako postaje sve glasniji UFC borac, barem na društvenim mrežama. U svojoj posljednjoj objavi tako se direktno obratio UFC-u, zatraživši ozbiljnijeg protivnika za svoju iduću borbu.

Rakić je već nakon svog posljednjeg nastupa, prije devet dana u Torontu, odnosno nakon pobjede protiv Devina Clarka, zatražio protivnika “s imenom”. Ukratko, Rakić smatra da je s tri pobjede u poluteškoj kategoriji zaslužio dobiti priliku boriti se protiv nekog od poznatih boraca. Ranije je dodao kako bi prihvatio bilo koga iz Top 15 poretka.

No, sada se svom poslodavcu odlučio obratiti i putem objave na Instagramu. U njoj je stavio fotografiju slavlja iz Toronta, a u opisu iste je označio svog poslodavca i predsjednika promocije.

“Nisam li vam rekao da ću još jednom imati uzdignute ruke. UFC i Dana White, kada mi mislite dati ozbiljnog protivnika, prošle dvije borbe bile su kao šetnja u parku”, napisao je Rakić.

Rakić je u svoje prve dvije borbe sudačkom odlukom savladao Francimara Barrosa i Justina Ledeta. U Torontu je imao zanimljiv ispit, gdje se dva puta protiv Devina Clarka našao ugrožen, no onda je istog savladao atraktivnim nokautom u posljednjoj minuti prve runde. Neki su očekivali da bi mu to moglo donijeti mjesto u Top 15, no novinari koji slažu ljestvice ga ipak još uvijek ne vide tamo. No, sudar s bilo kojim protivnikom iz poretka bi zato trebao biti njegov idući ispit.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI