Aleksandar Rakić nakon pobjede: Od sada ću trenirati još jače i biti bolji svakom borbom

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.09.2017 14:49h Autor:

Aleksandar Rakić (Foto: Fight Site/ Igor Mićić)

Odmah po završetku svog UFC debia, u kojem je savladao Francimara Barrosa, Aleksandar Rakić je dao interview za MMA Novosti, u kojem je prokomentirao ono što se događalo u roterdamskom oktogonu.

Veoma sretan i raspoložen je Rakić prišao novinarima u mix zoni, a kakav bi i bio nakon uvjerljivije pobjede protiv borca koji u UFC-u dosta dobro kotira. Uostalom, Barroso je u ovu borbu ušao kao vlasnik UFC skora 4-2, a Rakić ga je savladao u impresivnoj maniri.

“Osjećao sam se fenomenalno, puno sam radio za taj meč i sve sam napravio kako sam planirao. Protivnik ima moje poštovanje, primio je jako puno udaraca, strašno je jak i svaka mu čast. Poštujem to”, bili su prvi komentari austrijsko-srpskog borca.

Ipak, ne zadovoljava se ovim, nego mu je ova pobjeda samo dala dodatni naboj za rad i napredovanje. To je odmah i najavio:

“Od sada ću trenirati još jače, napredovati ću u svakom aspektu i nakon ove borbe će te gledati još boljeg Aleksandra Rakića nego što je to bilo u ovoj borbi.”

Jedino ostaje mali žal što do pobjede nije došao prekidom, a za to je imao priliku, nakon što je Brazilac bio uzdrman, posebno krajem druge runde. Ipak, pobjeda je u ovom slučaju bila najvažnija, a prekid ponekada i nije toliko bitan, ako je dojam dobar. A takav je bio.

“Bio sam uvjeren da ću ga završiti, ali nisam htio srljati jer sam znao da ima jak overhand kojeg može bilo kada kvalitetno baciti. Zbog toga sam bio oprezan i priveo sam borbu kraju na taj način. Prošao sam bez ikakvih ozljeda i mogu se vratiti pripremama za iduće izazove.”

Rakićev profesionalni skor trenutno iznosi devet pobjeda i samo jedan poraz, i to iz njegove prve profesionalne borbe, koju je odradio 2011. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI