Aleksandar Rakić: Backfist je udarac koji inače ne radim, no MMA je sport u kojem je sve moguće

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.12.2018 11:04h Autor:

Aleksandar Rakić

Aleksandar Rakić porazgovarao je s Joeom Roganom odmah nakon borbe i pobjede protiv Devina Clarka. Pogledajte što je rekao unutar kaveza u Torontu.

Zanimljivo je kako je Rogan prvo odlučio Rakića upitati o vrlo zanimljivoj situaciji koja se dogodila sredinom runde. Clark ga je pogodio lijevim krošeom, nakon čega je Rakić završio na podu, a onda ga je počeo udarati koljenima nakon što se Rakić ustao. Prvi par koljena bio je prema pravilima, no ostala su bila ilegalna, što sudac nije vidio ili se nije snašao te se borba nastavila.

“Shvatio sam da me udara ilegalnim koljenima i iznenadio sam se što sudac nije reagirao. Stavio sam dvije ruke na pod, a on je nastavio. Kada sudac nije reagirao, uspio sam pobjeći i nokautirati ga”, objasnio je Aleksandar što mu je prolazilo kroz glavu u tim trenucima.

Nakon što se izvukao, završili su na sredini kaveza, gdje je ponovno Clark bio taj koji je prvi napao. No, upravo tijekom tog napada dogodio se vrlo atraktivan, ali i izuzetno ubojit udarac Rakića, koji je doveo do prekida borbe i njegove pobjede.

(VIDEO) Pogledajte “backfist” kojim je Aleksandar Rakić upisao prvu UFC pobjedu prekidom

“Backfist je udarac koji inače ne radim na sparinzima pa sam iznenadio i sam sebe, jer sam očekivao nokautirati ga desnim direktom. No, ovo je MMA, sport u kojem se sve može dogoditi, u kojem je sve moguće”, uz osmjeh je prokomentirao. Još je na kraju dodao svoje ambicije po pitanje iduće borbe.

“Tri pobjede u tri nastupa u UFC-u. Vrijeme je da mi date neko ime za protivnika”, rekao je na kraju Rakić.

Ovom pobjedom postoje realne šanse da se Rakić nađe u Top 15 poretku, a i ako se to ne dogodi, neki od boraca koji se tamo nalaze bi svakako trebao biti njegov idući protivnik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI