Aleksandar Rakas za osam dana odlazi na borbu u ruski M-1

Vijesti iz regije 01.02.2018 17:35h Autor:

Aleksandar Rakas (Facebook)

Odlična prilika za odraditi sjajnu borbu došla je hrvatskom borcu Aleksandru Rakasu, koji već idući vikenda odlazi u najbolju rusku promociju, M-1 Global, odraditi okršaj s domaćom uzdanicom.

Velika je to prilika i čast koju je ovaj vrlo aktivni borac potpuno zaslužio, kad uzmemo u obzir njegova posljednje rezultate. U 2017. godini nastupio je čak četiri puta, upisavši tri pobjede, u 2016. je odradio dva, a 2015. godini tri nastupa. Svukupno, u posljednje tri godine njegov je skor 8-1, čime je debelo izašao iz minusa s kojim je imao problema početkom karijere. Trenutno je na 12 pobjeda i šest poraza, a kao profesionalac nastupa od 2011. godine.

U St. Petersburgu će ga čekati Anatoly Lyagu, ruski talentirani borac, vlasnik skora 5-2. On je svoju prošlu borbu doživio poraz u svom M-1 debiju i imati će imperativ svojim poslodavcima pokazati koliko vrijedi. Na Rakasu je da iskoristi nervozu, potvrdi kvalitetu te automatski sebi osigura bogati M-1 ugovor. Svojim posljednjim rezultatima je tako nešto apsolutno zaslužio.

Rakas inače dolazi iz Cro Cop tima, gdje trenira u društvu Mirka Filipovića i ostatka njegovog tima.

Objavu dijeli M-1 Global (@m1global)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI