Aleksandar Rakas ovog mjeseca na GMC 19

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.03.2019 10:03h Autor:

Aleksandar Rakas

Potvrđen je nastup Aleksandra Rakasa na priredbi trenutno najaktivnije njemačke borilačke promocije, GMC. 23. ožujka u Münchenu čeka ga borba protiv Anatolija Baala.

U pitanju je borba koja će se održati u međukategoriji do 74 kilograma, a GMC ju je jučer službeno najavio. Za Rakasa (15-7) će to biti prvi nastup u ovoj promociji, gdje su već priliku dobili Saša Milinković, Vlado Neferanović i Stipe Brčić, a protiv sebe će imati itekako opasnog protivnika.

26-godišnji Anatolij Baal (8-2) nosi nadimak “Siberian Tiger” i već je iskusni GMC borac. Ovo će mu biti peta borba u toj promociji, gdje je do sada upisao po dvije pobjede i poraza. Jedan od tih poraza nanio mu je hrvatski borac, Leo Zulić. Kako se nije borio cijelu 2018. godinu, a borbu prije toga je poražen, pobjedu nije osjetio nešto više od dvije godine i biti će maksimalno motiviran za napraviti zapažen rezultat.

Što se tiče Rakasa, nakon lošijeg ulaska u profesionalne vode, ovaj zagrebački borac je svoj omjer itekako popravio. Posebno impresivno zvuči podatak da je slavio u 11 od posljednjih 13 borbi. Eventualna pobjeda na GMC-u bila bi mu možda i najvažnija u tom nizu jer bi si njome otvorio vrata jačih borbi, kako u Njemačkoj, tako i u ostatku Europe. Rakas je inače član Cro Cop tima, gdje će se pripremiti i za ovu borbu.

23.3. München/ Audi DomSafe the Date! Ein heftiger Kampf!

Objavljuje GMC German MMA ChampionshipČetvrtak, 28. veljače 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI