Aleksandar Rakas i Kristijan Pejša također uspješni na eventu u Njemačkoj

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.03.2018 11:05h Autor:

Aleksandar Rakas s timom

Saša Milinković nije jedini član Cro Cop Teama koji je jučer nastupio na eventu u njemačkom Karlsruheu. Tamo je bio i Aleksandar Rakas, koji je također upisao pobjedom prekidom u prvoj rundi, kao i boksač Kristijan Pejša. On je također uspješno odradio svoj meč.

Rakas je protiv sebe imao domaćeg borca, Mehmeta Balika, koji je poražen u svoja dosadašnja dva MMA meča, a protiv hrvatskog je borca upisao i treći poraz. Bila je to rutinska izvedba Rakasa, koji je prvo sjajno odradio posao na nogama, da bi nakon toga odveo borbu u parter, gdje je sve završio ground n’ poundom. Rakas je vrlo aktivno krenuo u ovu godinu, budući da je nedavno nastupio u Rusiji, gdje je nažalost poražen, a nema sumnje kako će vrlo brzo tražiti novi nastup. Prošle godine borio se četiri puta, ove ne očekuje ništa manje od toga.

Kristijan Pejša boksao je protiv Mutaza Huseina, kojeg je riješio nokautom u prvoj rundi meča. Iskusni hrvatski boksač nastupio je nakon dugo vremena te je pokazao koliko dobar i opasan zna biti.

Podsjećamo, u glavnoj borbi istog eventa do pobjede je došao Saša Milinković, dok je nastupio i Vaso Bakočević, koji je svog protivnika riješio ekspresnim nokautom u prvim sekundama borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI