Aleksandar “Joker” Ilić o povratku: Protivnika nisam našao na internetu, zato ne znam što me očekuje (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.04.2018 10:17h Autor:

Aleksandar Ilić

Nakon točno godinu dana, svoju novu MMA borbu odraditi će jedan od najvećih MMA potencijala iz Srbije, Aleksandar Ilić. Njega čeka nastup na Megdan 3 eventu, gdje će ujedno braniti pojas srednje kategorije, osvojen na inauguracijskom eventu te promocije sa sjedištem u Novom Sadu.

Ilić je na prvom Megdanu upisao pobjedu sudačkom odlukom protiv Bejenarua iz Rumunjske, čime je svoj skor doveo na osam pobjeda i dva poraza. Od tada nije nastupio, no sada je ostalo samo šest dana do borbe koju jedva čeka. U razgovoru za MMA Novosti, rekao je nešto o svom protivniku.

“Protivnik je Ruslan Yusupov, čečenski borac. Jako malo znam o njemu jer ne stavljaju svoje borbe na Youtube, slabo koriste društvene mreže, odnosno imaju neke svoje internet pretraživače i vlastite društvene mreže. Postoji jedan snimak, ali borba je stara tri godine. U toj sam borbi vidio da mi odgovara njegov stil borbe, ali nisam iz toga mogao planirati neku svoju taktiku. Meč sam pogledao samo jednom jer to zapravo nije relevantno, znam koliko sam ja drugačiji borac nego što sam bio prije tri godine. To može biti potpuno drugačiji čovjek nego taj iz videa.”

Borci znaju imati različitih posljedica ovako duge pauze, krenuvši od ‘ring rusta’ pa do prevelike želje koja može rezultirati time da u ringu jednostavno “izgori”. No, ‘Joker’ vjeruje kako kod njega neće biti takvih stvari. U potpunosti je fokusiran na ono što mu slijedi.

“Nemam nikakvu tremu, jedva čekam. Poželio sam se ringa ili kaveza i jako se dobro osjećam. Motivacija mi je velika, imam obitelj i sada znam za što radim to što radim. Želim odraditi odličan meč i bukvalno sam spremam poginuti, što sam već dokazao prošlom borbom. Svi znaju da su Rusi i Čečeni čvrsti i srčani borci, tako da očekujem dobar otpor i dobar meč.”

Po kladionicama je veliki favorit, a mnogi smatraju da je dobio laganog protivnika, budući da ima negativan skor.

“Na Sherdogu mu je skor 3-4, na Tapologyu mu je 0-2. Ne možeš po tome ništa gledati niti to puno znači. U svakom slučaju, radim meč protiv Čečena, svi znaju kakva je njihova škola. Da sam favorit, vjerojatno jesam i ljudi očekuju moju pobjedu. Kladionice su izbacile kvote kao da se borimo s nekim kesama, ali ja vam tvrdim da nema niti jednog slabog borca na programu, ovo je prvi event kod nas da niti jedan meč nije lagan.”

Kako prolaze njegove pripreme, što misli o tome da su kladionice u ponudu počele uvrštavati borbe na srpskim eventima te u kakvim je trenutno odnosima s FFC promocijom i kada bi mogao nastupiti na nekom njihovom eventu, saznajte u video razgovoru koji dijelimo ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI