Aleksandar Ilić dogovorio borbu za mjesec dana u Švicarskoj

Vijesti iz regije 05.05.2018 11:27h Autor:

Ilić vs. Bouchet

Iako je tek odradio borbu na Megdan 3 eventu, Aleksandar Ilić spreman je za novi ispit, koji dolazi već za mjesec dana. Prihvatio je poziv iz Švicarske te će nastupiti na eventu promocije Hit Fighting Championship, gdje ga čeka Dimitri Bouchet iz Francuske.

Budući da je na Megdanu imao podosta problema s promjenama protivnika, da bi na kraju odradio borbu protiv treće zamjene, Aleksandra Sukhova, u kojoj je vrlo lako i brzo slavio, “Joker” je vjerojatno ostao gladan jednog pravog ispita pa ovaj poziv zapravo nije mogao doći u bolje vrijeme. Mjesto radnje biti će švicarski Zurich, a protivnik dolazi iz Francuske i ime mu je Dimitri Bouchet.

Što se tiče Boucheta, ne možemo reći da se u MMA karijeri može pohvaliti nekim posebnim uspjesima. do sada je odradio devet borbi i skor mu je 4-5. Inače nastupa većinom u poluteškoj kategoriji, no za ovaj se nastup spušta u kategoriju do 84 kilograma, inače Ilićevu prirodnu kategoriju.

Ova borba biti će sunaslovna na programu kojeg predvodi borba za teškašku titulu ove promocije, između Konstantina Gluhova i Dritana Barjamaja. Borbe u ovoj promociji održavaju se u kavezu. Event se održava 2. lipnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI