Aleksandar Ilić dobio protivnika za idući Megdan

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.02.2019 21:29h Autor:

Aleksandar Ilić

Iz Megdan FC promocije objavili su protivnika za Aleksandra Ilića, jednog od najpopularnijih boraca u regiji. On će se na idućoj Megdanovoj priredbi sučeliti s Grzegorzem Siwym iz Poljske.

Odmah čim je najavljen četvrti event ove novosadske promocije, pod imenom “Megdan odabranih”, bilo je jasno kako će tri najveće zvijezde promocije na njemu nastupiti. Protivnika za Vasu Bakočevića i Dušana Džakića su već objavili, a sada je došlo vrijeme da saznamo i protiv koga će se boriti njihov kolega iz Ahileja, borac srednje kategorije.

Aleksandra Ilića (10-2) čeka poljski borac Grzegorz Siwy (12-4), koji je već nastupio na prošlom Megdanu. Riječ je o priredbi održanoj u travnju prošle godine, na kojoj je ovaj Poljak savladao Marinica Bejanarua. Nakon toga je u prošloj godini nastupio još tri puta, upisavši jednu pobjedu i dva poraza.

Ilić je trenutno u nizu od četiri pobjede, od čega su dvije ostvarene u Megdanovom ringu. Iz promocije su najavili ovu borbu uz poruku da bi Ilića pobjeda mogla dovesti do UFC-a. Gledajući da UFC sve više daje priliku borcima iz ovih krajeva, uvjerljiva i dojmljiva pobjeda bi svakako mogla dovesti do tog velikog transfera.

Megdan odabranih održava se 15. ožujka u Novom Sadu, u velikoj dvorani kompleksa Spens.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI