Al Said: Truhan će mi biti pravi test na FFC-u 7!

Vijesti iz regije 27.06.2013 09:27h Autor:

Josif Al Said (foto: tekmovalen.si)

FFC 7 je već sada postao event koji se nikako ne smije propustiti. U glavnoj borbi večeri ćemo imati prilike da gledamo miljenika sarajevske publike, Dževada Poturka u meču s K-1 legendom Stefan "Blitz" Lekom! Fight card je počeo poprimati konačni oblik i na njemu se našao veliki broj mečeva koji će možda učiniti ovaj FFC najboljim do sad!

Jedan od tih mečeva je definitivno meč Josifa Al Saida i Mateja Truhana. U ring ulaze s velikim iskustvom i velikim ulogom! Truhan stupa u okršaj s dva poraza u posljednjim nastupima, dok Al Said ulazi u meč s četiri vezane pobjede ispod svog pojasa i nema plan prekinuti pobjednički niz.

"Mislim da je Truhan dobar borac, on će mi biti pravi test da vidim na čemu sam. Pobjeda je moj cilj i učinit ću sve što treba da dođem do nje", izjavio je Josif.

Ovaj meč obojici može donijeti još mnogo prilika i otvoriti mnoga vrata, to je činjenica koja nosi vlastiti pritisak, ali Al Said se, izgleda, ne obazire previše na to:

"Ne volim planirati unaprijed, idem korak po korak, tako da sam 100% fokusiran samo na ovu borbu", uvjereno zaključuje Al Said.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI