“Ako želiš biti lav, moraš trenirati s lavovima…”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.04.2018 09:08h Autor:

Photo: Instagram

“Ako želiš biti lav, moraš trenirati s lavovima”, napisao je nakon jučerašnjeg treninga, koji je odradio u Cro Cop Gymu u zagrebačkim Gajnicama, novopečeni UFC-ovac Darko Stošić.

Uz ovu izreku je na Instagram profilu objavio fotografiju sebe i legendarnog hrvatskog borca Mirka “Cro Cop” Filipovića.

Stošić se, naime, ovih dana priključio sjajnom timu koji je Filipović okupio u Zagrebu. Osim bivšeg svjetskog boksačkog prvaka Stipe Drviša, koji je već nekoliko godina Mirkov glavni trener, tu su i japanska MMA super zvijezda, Satoshi Ishii i naši sjajni teškaši Ante Delija i Saša Milinković.

Svi ovi borci se zajedno spremaju za nadolazeće ispite. Cro Copa krajem svibnja u Londonu očekuje debi za Bellator. Bivši Pride GP prvak će se na jubilarnoj 200. priredbi promocije Scotta Cokera sučeliti sa starim rivalom iz UFC kaveza Royom Nelsonom.

Stošića uskoro očekuje debi za Ultimate Fighting Championship. Srbin je, naime, potpisao ugovor s elitnom promocijom, a u debiju, koji će se dogoditi na Fight Night priredbi u njemačkom Hamburgu (22. srpanj), će odmjeriti snage s također bivšim FFC prvakom Jeremyjem Kimballom. Stošić će se u UFC-u natjecati u poluteškoj kategoriji.

No, najprije će u borilište Ante Delija, kojeg također očekuje debi, samo u japanskom RIZIN-u. “Hodajuća nevolja” će debitirati za tu sjajnu japansku promociju u teškom meču protiv Ricarda Prasela. Priredba RIZIN 10 je zakazana za 6. svibnja.

If you want to be a Lion, you must train with the Lions. @crocop1009

A post shared by Darko Stosic (@darko_stosic) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI