Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ajlin Ahmić dobio godinu dana uvjetno, pušten na slobodu nakon nagodbe! | Fight Site

Ajlin Ahmić dobio godinu dana uvjetno, pušten na slobodu nakon nagodbe!

Vijesti iz regije 14.01.2015 19:20h Autor:

Ajlin Ahmić

Dubrovački MMA borac, Ajlin Ahmić, je u kolovozu 2013. uhićen u velikoj zajedničkoj akciji policije RH, BiH i Crne Gore. Nekoliko novinskih listova je prenijelo vijest da je Ajlin bio vođa dilerske skupine. U akciji nazvanoj "Šetač" je uhićeno oko 50 ljudi iz četiri zemlje, od kojh su četvorica Ajlinovi rođaci.

U srijedu je Ahmić pravomoćno dobio jednogodišnju uvjetnu kaznu koju je zamijenio za novčanu kaznu, kako bi, navodi, "riješio ovu sudsku trakavicu". Dubrovčanin je obavijestio "prijatelje, poznanike i neprijatelje" preko statusa na Facebooku, kojeg, uz sitne gramatičke ispravke, prenosimo u cijelosti:

"Evo ovom prilikom obavještavam drage prijatelje, poznanike i neprijatelje. Danas je pravomoćnom presudom završio moj sudski postupak, minimalnom kaznom od 1 godine koja prelazi u novčanu kaznu. To je bila moja odluka i nagodba. Nekad moraš preuzeti odgovornost i za tuđe stvari. Ali sve u svemu mislim da to puno govori o svemu. Zahvaljujem se svim svojim prijateljima koji su vjerovali u mene."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI