Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ahmić mora na sud zbog krijumčarenja droge | Fight Site

Ahmić mora na sud zbog krijumčarenja droge

Vijesti iz regije 28.01.2014 16:48h Autor:

Ajlin Ahmić

Dubrovački borac Ajlin Ahmić, koji sad već dulje vrijeme boravi u Bosni i Hercegovini, ipak će se morati na sudu suočiti s optužbom za međunarodno krijumčarenje droge, zbog čega je bio i uhićen u proljeće prošle godine u velikoj policijskoj akciji.

U cijeloj akciji "Šetač" dosad je zaplijenjeno oko 376 kilograma marihuane, pola kilograma heroina i veća količina eksploziva, oružja i streljiva, a za njenog koordiniranog izvođenja nekoliko stotina maskiranih specijalaca s dugim cijevima kontroliralo je ulice Beograda, Zagreba, Dubrovnika, Splita, Zadra, Trebinja, Bileće, Stoca, Ljubuškog, Čitluka, Ulcinja, Bara, Podgorice, Nikšića i Cetinja, javlja Večernji list.

Nakon višemjesečne istrage, Tužiteljstvo BiH podiglo je optužnicu protiv 19 osoba iz Bileće, Trebinja, Ljubuškog, Čapljine, Mostara, Banje Luke i Sarajeva, osumnjičenih za međunarodno krijumčarenje droge, a među njima je i Ahmić.

Ajlin je nakon puštanja da se brani na slobodu dao intervju za Fight Site u kojem iznosi svoje stajalište kako mu određeni krugovi pokušavaju "podmetnuti."

"Mogu reći da nemam nikakve veze s trgovinom droge, a predstavili su me kao da sam šef pedesetorici ljudi. Od svih uhićenih ja poznajem ukupno šest ljudi, od toga njih četvero mi je u rodu. Još jednom napominjem da ja nisam član nikakve skupine, pa tako ni te dilerske. U ovom trenutku ne bih ulazio previše u detalje, ali za sve krivim par službenika koji su gledali previše filmova i na temelju njih sami osmislili scenarij. Žao mi je zbog svega, zbog bliskih mi ljudi koji su patili posljednjih mjeseci. Kad sve ovo prođe, onda ću ispričati sve detaljnije", rekao je Ahmić u kolovozu 2013. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI