Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ahmed Vila napada titule dvije promocije u idućih mjesec dana | Fight Site

Ahmed Vila napada titule dvije promocije u idućih mjesec dana

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.04.2018 18:38h Autor:

Ahmed Vila

Ispred bivšeg FFC prvaka i ponajboljeg mladog borca iz regije, Ahmeda Vile, dva su vrlo zanimljiva ispita u idućih mjesec dana. Prvo će u Beču napasti titulu promocije Vendetta, dok će se malo nakon toga, u Sjevernoj Irskoj, boriti za titulu promocije Cage Legacy.

Za Vilu (7-1) će to biti prve dvije borbe izvan FFC promocije, još od sredine 2015. godine. Njegova priča ide tako da je krajem 2015. godine napustio Sarajevo, otišavši u Stockholm, gdje se odmah priključio Allstars dvorani. Kao zamjenski borac uskočio je na FFC 23 event u Beču, gdje je savladao Viktora Halmija, osvojivši pojas lake kategorije. Njega je napustio da bi napao pojas u svojoj prirodnoj kategoriji, do 66 kilograma, no tu borbu gubi od Filipa Pejića. Posljednji FFC nastup imao je u travnju prošle godine, kada je savladao Tilena Kolariča, gušenjem u prvoj rundi.

Od tada nije nastupao, a sada je dogovorio dvije borbe u kratkom vremenu. Već ranije je ugovorio svibanjski nastup u Sjevernoj Irskoj, no sada je uskočio u još jednu borbu i to za samo deset dana. U Beču će napasti novi pojas, ovog puta promocije Vendetta, a očekuje ga domaći borac porijeklom iz Čečenije, Hasan Hamzatov. U pitanju je mladi borac koji je slavio u svih pet svojih dosadašnjih nastupa.

U Sjevernoj Irskoj će se Vila boriti 12. svibnja, a za pojas promocije Cage Legacy će mu se suprotstaviti Declan McAleenan, čiji profesionalni MMA skor iznosi 4-1.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI