Ahmed Vila: “Osjećao sam se sjajno, ponijelo me i dogodilo se…”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.03.2019 21:14h Autor:

Ahmed Vila

Ahmed Vila nikako ne može biti sretan porazom u Cage Warriors debi nastupu, no izvukao je neke pouke iz njega. Kaže kako ga je ponio dobar start u borbu te da je naivno dozvolio rušenje i lošu poziciju, nakon čega više nije bilo spasa.

Odlično je 22-godišnji Sarajlija ušao u borbu. Prve napade Madsa Burnella uspio je anulirati kickovima i jako se dobro kretao. Ipak, na kraju je upravo to dovelo do toga da se Ahmed previše opustio te je dozvolio rušenje.

“Super sam je osjećao, dobro sam ušao u borbu. Ponijela me atmosfera i previše sam se opustio. Osjetio sam da ga pogađam u stand upu i počeo sam raditi jedne te iste stvari. Zbog toga je pogodio to rušenje. Zapravo sam ja njemu krenuo raditi rušenje. Htio sam mu krenuti na nogu, ali u krivi trenutak”, rekao nam je Ahmed. Nakon što je završio na podu mogao se naći u boljoj poziciji, no tu je napravio još jednu pogrešku nakon koje više nije bilo povratka:

“Umjesto da sam išao po gard, ubacio sam nogu između njegovih i krenuo na polugard. On je odlično odgovorio, prebacio se i našao sam se u situaciji iz koje se više nisam mogao izvuči.”

Da je Ahmed odlično počeo potvrdio je i sam Burnell, koji je Ahmedu nakon borbe rekao kako ga je odlično pogodio kružnim udarcem nogom u trbuh. Otkrio je kako bi nakon još jednog takvog vjerojatno pao. U službenoj izjavi nakon borbe je rekao kako mu Ahmedov stand up nikako nije odgovarao te je zbog toga požurio s rušenjem, što mu je na kraju i donijelo pobjedu. Što se tiče Cage Warriors organizatora, pitali smo Ahmeda je li bilo kakvih kontakata nakon borbe.

“Zahvalili su mi se što sam prihvatio borbu i što sam napravio testove. Ne očekujem ništa posebno jer sam tako brzo izgubio. Krenuo sam dobro, ali mislim da to njima na kraju nije važno. Žao mi je što je tako završilo jer to nije bila realna slika. Na kraju će netko samo vidjeti da sam izgubio u 50 sekundi, a zapravo se dogodilo puno toga. Nema veze, što je bilo bilo je. Idemo dalje. Reći ću mojim predstavnicima da što prije želim novu borbu. Nema više čekanja, moram ovo ispraviti što prije”, još nam je rekao, potvrdivši kako ne namjerava uzimati nikakve pauze. Cilj je raditi, boriti se i napredovati.

Ahmed se prijateljima i fanovima također obratio putem objave na Instagramu, koju prenosimo ispod teksta. Nadamo se kako će se uistinu vratiti što prije te da ćemo na kraju moći obavijestiti o pobjedi, a nakon toga je i zajedno proslaviti.

View this post on Instagram

Unfortunately last night didn't go as I wanted. I started the fight well and the shots were landing. However, the atmosphere took its toll and I started rushing which is unacceptable against a skilled and experienced fighter like Mads Burnell. He used my lack of experience and finished the fight. I know that I need to develop more as a fighter, physically and mentally which I plan to do. I would like to thank all my sponsors and supporters and I'm sorry if I let you down. Thank you Zlatko and Davor Ostrogonac, Jurgen Hamberg, Edgars Skrivers and the whole Västerås fight club for your support. See you soon in the cage, new fights are in plans. Thank you Mads Burnell, it was a pleasure to share the cage with you. Nažalost borba nije završila onako kako sam želio. Dobro sam započeo borbu i udarci su prolazili. Atmosfera me ponijela i moje neiskustvo je došlo izražaja što je nedopustivo protiv protivnika kao što je Mads Burnell koji je iskoristio prvu priliku i završio borbu. Znam da moram još puno napredovati kao borac i fizički i mentalno što planiram i uraditi. Još jednom hvala svima na podršci, posebno sponzorima i žao mi je ako sam vas razočarao. Hvala Zlatku i Davoru Ostrogoncu, Edgars Skriversu, Jurgen Hamburgu i cijelom Västerås Fight Club koji su bili uz mene. Vidimo se uskoro u borilištu. Nove borbe su već u planu. Photo by 📸 @photographyviking @cagewarriors @ostrogonacproductions @phantom.athletics @csrpgym @hookahbarsquare48 @dasistwalterclub @rgasarajevo @damask.ba @vasterasfightclub @zuti.taxi @hotel_hills_sarajevo @decombh #pretoriansarajevo @ostrogonacproductions #mma #sweden #bosnia #denmark #mmafighting #sport #fighting #wrestling #jiujitsu #fight #boxing #ufc #bellatormma #cagewarriors

A post shared by Ahmed Vila (@vilaahmed) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI