Ahmed Vila: Ja sam zapravo sad tek započeo

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.04.2016 18:03h Autor:

Ahmed Vila

Source.ba portal objavio je priču o FFC prvaku Ahmedu Vilu, gdje je o njemu govorio i njegov trener Ahmed Zrno. Obojica su se složili kako velike stvari za Ahmeda tek trebaju doći.

Bosna i Hercegovina još uvijek slavi svog prvog FFC prvaka, Ahmeda Vilu. Ovaj 19-godišnji borac je priliku prihvatio iznenada, no potvrdio je kako je bio spreman za susresti se s iskusnim Viktorom Halmijem. No, nije ga uhvatila euforija, baš suprotno.

“Za mene ovaj pojas znači da sam prošao prvu prepreku. Ostvario sam prvi značajniji uspjeh i svoj skor gledam kao da sam tek ušao u svijet borilačkih vještina. Sad tek ljudi znaju tko sam i sad tek trebam krenuti dalje po uspjehe”, izjavio je Ahmed za Source.ba.

Iako slabijim poznavateljima borilačkog sporta Ahmed nije bio poznat, njegov trener Edin Zrno je svjestan kako uspjeh nije došao iz vedra neba:

“Ovo nije došlo niotkuda, Ahmed je već kao junior osvajao regionalna i međunarodna turnira u BJJ i kickboksu. Njega su mediji nazivali najvećim talentom jugoistočne Europe, tako da ovo nije došlo preko noći.”

Sad treba krenuti dalje, a Ahmedov će prvi potez vjerojatno biti obrana FFC pojasa, no također je nedavno izjavio kako gleda i prema pojasu u svojoj prirodnoj kategoriji, onog do 66 kilograma.

“Vjerujem u sebe i u svoje trenere te ukoliko nastavim trenirati ovim tempom, vjerujem da ću uspjeti ostvariti svoje ciljeve”, rekao je ovaj mladi uspješni borac još na kraju.

Vidio s cijelim razgovorom možete pogledati na ovom linku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI